NUHOU NUI NO CHUANGKUN BIOTECH I KA MAKEKE O OVERSEAS MARKET SHANGHAI CHUANGKUN BIOTECH TB/NTM-DNA DETECTION KIT(LYOPHILIZED) UA Aponoia e ka THAILAND FDA!

I ka lā mua, ua loaʻa iā Februray, Shanghai Chuangkun Biotechnology Co., Ltd. ka palapala hoʻopaʻa inoa ʻelua o Thailand FDA no ka pahu ʻike ʻike TB/NTM-DNA, i hele ʻia e ka 15 type HPV detection PCR kit i hoʻokahi mahina i hala.i ʻōlelo ʻia ua ʻae ʻia nā huahana Chuangkun Biotech e Thailand FDA, e hoʻomaikaʻi ana i nā huahana ponoʻī, a hāʻawi pū i ke kākoʻo ikaika no Chuangkun Biotech e hoʻonui hou i ka mākeke honua.

 

 

 

 

TB-泰国

 

Ua manaʻo ʻia he 10.6 miliona mau kānaka i maʻi i ka maʻi TB i paʻi ʻia e WHO i ka makahiki 2021. ʻO ka piʻi ʻana o ka helu ma 4.5% ma mua o ka makahiki 2020. ʻOiai he 1.6 miliona mau kānaka i make i ka maʻi maʻi i ka makahiki i hala (me 6.7% i waena o ka poʻe e noho ana me ka maʻi HIV) .Ma ka ʻāina, ʻo ka hapa nui o nā maʻi TB ma 2021 aia ma nā wahi o WHO o South-East Asia (45%), ʻApelika (23%) a me ka Pākīpika Komohana (18%), me nā ʻāpana liʻiliʻi ma ka Hikina Hikina (8.1%), ʻo ʻAmelika. (2.9%) a me ʻEulopa (2.2%).Ke noʻonoʻo nei i ka maʻi maʻi COVID-19, ʻoi aku ka paʻakikī o ka pale ʻana a me ka mālama ʻana i ka maʻi maʻi no ka Plan of Termination of Tuberculosis no WHO.

ʻO ka pahu ʻike TB/NTM-DNA no CHUANGKUN Biotech i haku ʻia e ke kaʻina hana lyophilization ʻO ke kaʻina hana e hoʻoponopono i nā hemahema o ka lawe ʻana i ka wā lōʻihi no ka pahu ʻike PCR maʻamau, lawe pū mai i ka pololei maikaʻi a me nā hopena kikoʻī kiʻekiʻe ma mua o ka covenience no ka hoʻohana.

TB-试剂图片

Ua loaʻa iā Shanghai Chuangkun Biotechnology Co., Ltd. ka palapala hoʻopaʻa inoa ʻelua o Thailand FDA no ka pahu ʻike TB/NTM-DNA, e hōʻike ana i ka ʻike ʻia e ka FDA Thailand.E hui pū ʻo Chuangkun Biotech i ka pale ʻana a me ka hoʻomalu ʻana i ka maʻi maʻi kūloko.

 


Ka manawa hoʻouna: Feb-02-2023