NUHOU NUI NO CHUANGKUN BIOTECH I KA MAKEKE O OVERSEAS MARKET SHANGHAI CHUANGKUN BIOTECH TB/NTM NUCLEIC ACID DETECTION KIT(LYOPHILIZED) UA Aponoia e ka FDA INDONESIA!

I kēia mau lā, ua loaʻa iā Shanghai Chuangkun Biotechnology Co., Ltd. ka palapala hoʻopaʻa inoa ʻelua o Indonesia FDA no TB/NTM Nucleic Acid detection kit (lyophilized), i hoʻopaʻa ʻia e ka (12+3)type HPV detection PCR kit hoʻokahi mahina aku nei.i ʻōlelo ʻia ua ʻae ʻia nā huahana a Chuangkun Biotech e Indonesia FDA, e hoʻomaikaʻi ana i nā huahana ponoʻī, a hāʻawi pū i ke kākoʻo ikaika no Chuangkun Biotech e hoʻonui hou i ka mākeke honua.

1

Wahi a ka World Health Organization's Global TB Report 2022, ua manaʻo ʻia he 10.6 miliona mau kānaka e hoʻomohala i ka TB ma 2021. ʻO ka piʻi ʻana o ka 4.5% i ʻoi aku ma mua o ka makahiki 2020. ʻOiai he 1.6 miliona mau kānaka i make i ka maʻi maʻi maʻi i ka makahiki i hala (me 6.7% i waena ka poʻe e noho ana me ka maʻi HIV).Ma ka ʻāina, ʻo ka hapa nui o nā maʻi TB ma 2021 aia ma nā wahi o WHO o South-East Asia (45%), ʻApelika (23%) a me ka Pākīpika Komohana (18%), me nā ʻāpana liʻiliʻi ma ka Hikina Hikina (8.1%), ʻo ʻAmelika. (2.9%) a me ʻEulopa (2.2%).Ke noʻonoʻo nei i ka maʻi maʻi COVID-19, ʻoi aku ka paʻakikī o ka pale ʻana a me ka mālama ʻana i ka maʻi maʻi no ka Plan of Termination of Tuberculosis no WHO.

TB / NTM Nucleic Acid detection kit from CHUANGKUN Biotech is creativeed by lyophilization procedure .ʻO ke kaʻina hana e hoʻoponopono i nā hemahema o ka halihali lōʻihi no ka pahu PCR maʻamau, a lawe pū mai i ka pololei maikaʻi a me nā hopena kiko'ī kiʻekiʻe ma mua o ka covenience no kā mākou hoʻohana.

2

 

Ua loaʻa iā Shanghai Chuangkun Biotechnology Co., Ltd. ka palapala hoʻopaʻa inoa ʻelua o Indonesia FDA no TB/NTM Nucleic Acid detection kit, e hōʻike ana i ka ʻike ʻia e ka Indonesia FDA.E hoʻolaʻa ʻia ʻo Chuangkun Biotech i ka hana ʻana i ka pale ʻana a me ka hoʻomalu ʻana i ka maʻi maʻi kūloko.


Ka manawa hoʻouna: Jun-08-2023